Atelierul de Tango Iasi

posted in: Iasi, Scoli | 0
cursuri „Din pasiune pentru dans si pentru tango in mod expres, a luat fiinta Scoala de Tango Argentinian “Atelierul de Tango Iasi,  fondata de noi, Cristi Crang si Iulia Gordan, cu pregatire oferita de instructori romani cu recunoastere nationala si internationala, si instructori din Grecia, Italia, Israel, Franta si Argentina. In acest moment sustinem cursuri regulate in Iasi si in Suceava.
Suntem pregatiti, sa oferim conform programei personalizate (sa predam limbajul international al tangoului) ore de tango de clasa, ore private, ore pe grupuri mari si mici, ore care sa iti faca ziua, luna, anul, viata mai frumoasa.
Contribuim cu succes la cresterea comunitatii de dansatori de tango din Iasi si din Romania, crestem nivelul calitatii dansului si organizam evenimente cu specific, astfel promovand profesorii existenti, de calitate, sustinand noi debuturi si dand oportunitate dansatorilor sa acceseze varietatea.

Misiunea noastra este ca tot ceea ce am invatat noi si invatam (pentru ca tango-ul e ca viata, continuu inveti) sa daruim si altora.”

Pentru orice informatii despre inscrieri, cursuri, practica si milonga contactati-ne:
Tel: 0745212573 | 0755886417
Email: contact@atelieruldetango.ro
Adress: Bdl. Primaverii, nr. 2, Cladirea Iasitex, etajul 7 (in Tesatura)
WEB: http://www.atelieruldetango.ro
FBpage Atelierul de Tango Iasi: https://www.facebook.com/atelieruldetango?fref=ts
FBpage Tango Bucovina: https://www.facebook.com/pages/Tango-Bucovina/1451465781768997?fref=ts
FBgroup: https://www.facebook.com/groups/504535293009043/

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *