Silent tanda

colectivSuntem încă trişti după tragedia din clubul Colectiv. Cu toate acestea viaţa merge înainte şi în curând vor fi reluate evenimentele de tango, dacă nu s-a întâmplat deja asta. O metodă de a ne arată respectul şi compasiunea faţă de victimele tragicului eveniment ar putea fi o tanda în care nu se audă altceva decât muzica de tango, eventual la un nivel mai scăzut decât de obicei şi paşii noştri. Fără discuţii, fără râsete, fără voia bună care însoţeşte astfel de evenimente.

Alţii au silent milonga. Am citit despre asta pentru prima oară (şi am fost impresionat) într-un articol al lui Murat Erdemsel. Ulterior am descoperit se organizează aşa ceva în mai multe oraşe din lume. De ce nu am avea şi noi o silent tanda la fiecare eveniment, măcar acum când imaginile tregediei sunt încă vii în memoria noastră?
.

  1. Sorin

    Poate ar fi bine ca orice comentarii, laude, înjurături, completări, propuneri sau orice altceva, la acest articol şi la toate celelalte de pe ctango, să se facă aici. Site-ul oferă un sistem de apreciere cu pantofiori şi posibilitatea oricui de a-şi exprima opinia prin comentarii. Dacă o informaţie, bună sau proastă, de pe acest site este comentată “pe la colţuri”, în diferite grupuri (închise) şi pagini de pe reţele de socializare nu poate folosi cititorilor. Dacă e ceva prost, prost rămâne. Scopul acestui site este să aducă informaţii de calitate, nu să strângă like-uri şi/sau share-uri. Iar calitatea o putem deduce din numărul de pantofiori pe care vă rog să îi oferiţi.
    Mulţumesc tuturor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *