vera_t2Veronica se prezintă:

M-am născut şi am crescut în Moscova, unde am studiat artele frumoase iar tango am început să dansez în perioada în care am trăit în Olanda. Dansez tango din 2000, predau şi fac spectacole din 2007. Mă mai ocup cu grafică şi design interior dar şi cu literatură. Experienţa mea de până acum în dansul modern şi baletul clasic mi-a permis să-mi construiesc o bază tehnică solidă în tango, îmbogăţită mai departe de experienţele cu lucrul corporal precum yoga, Pilates şi gyrotonic. Backgroundul meu în tango include atât lecţii cu diferiţi profesori argentinieni cât şi studiu individual aprofundat.

În ultimii şapte ani am locuit în Paris unde sunt cofondator, profesor şi director artistic la Tango Mon Amour, un grup de cinci profesionişti în tango din Paris şi Lyon. În Paris ţin cursuri regulate de tango şi conduc o şcoală împreună cu colegii mei de la Tango Mon Amour şi de asemenea, particip la organizarea a diferite activităţi de către Tango Mon Amour. Sunt pasionată de mişcare, dans şi cunoaşterea anatomică a corpului. Fluenţa mea în şapte limbi îmi permite să predau în multe ţări direct în limba nativă a cursanţilor. În tango am lucrat cu diferiţi parteneri, am ţinut spectacole şi cursuri în toată Europa, Rusia, Ucraina, Bielorusia şi Statele Unite.

În dansul meu pun accentul pe eleganţă, mişcare naturală, muzicalitate, confort, calitatea mişcării şi conexiunii dintre parteneri. La lecţiile mele mă străduiesc să ajut oamenii să descopere structura internă a mişcării şi să o integreze la un nivel mai profund mai degrabă decât a o copia de la altcineva. În afară de lecţiile în cuplu cu partenerul meu predau de asemenea tehnică de tango (followeri şi leaderi), ajutând cursanţii să-şi perfecţioneze propriile mişcări în dans. Sunt de asemenea blogger de tango. Eseurile mele despre tango  sunt traduse în numeroase limbi şi publicate pe diferite platforme online.

Pe acest site veţi găsi la un moment dat toate eseurile depre care vorbeşte Veronica, la categoria „Verotango„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *